Smash / [Melee] Power Rankings
(17.12.2017 21:32)saska Wrote: Rupesin kasailee listaa ja tässä tuloksia vertaillessa huomasin että taidan olla eventtien määrässä ekana. Oujea.

Tos on vaa ne jotka on päässy top 16 et joku voi olla vetäny eelle jos ei oo päässy top 16
Reply
Panelisteille muistutuksena, että tänään on vika päivä lähettää oma lista. Vielä puuttuu mayhemiltä, pekiltä, Schwalta ja bËstiltä.
Reply
Pistän illal
Reply
panin listan vih
Reply
1. mayhem
2. peki
3. Paju
4. NamiNami
5. Salevits
6. CaptainJack
7. bËst
8. tauKhan
9. saska
10. Tinker
11. VilNess
12. WMK
13. AJP
14. Hups
15. Über

Honorable mentions:
Levingy, Nipi

Tarkempi tilastointi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...sp=sharing


HUOM! Koska enemmistö panelisteista oli sitä mieltä, että PR:ssä ei pitäisi olla tasasijoituksia, niin tilanteet, joissa kahdella pelaajalla olisi sama määrä pisteitä (ja näin ollen siis myös sama sijoitus) on ratkaistu seuraavanlaisella menetelmällä:
- Tarkastellaan tasapisteissä olevia pelaajia 1 ja 2
- Lasketaan kuinka moni panelisti on äänestänyt pelaajan 1 korkeammalle kuin pelaajan 2 ja annetaan pelaajalle 1 sen mukaan pisteitä (yksi piste per korkeampi sijoitus)
- Lasketaan vastaavasti kuinka moni panelisti on äänestänyt pelaajan 2 korkeammalle kuin pelaajan 1 ja annetaan pelaajalle 2 sen mukaan pisteitä (yksi piste per korkeampi sijoitus)
- Se pelaaja, kummalla on enemmän pisteitä, voittaa tiebreakerin ja näin ollen on listassa korkeammalla
Reply
Jee pääsin mukaan!
Reply
Aloituspostiin on nyt myös koottuu KAIKKI Suomen historian PR-listat alkuajoista lähtien. Kiitos WMK:lle näiden listojen löytämisestä!
Reply
Kylläpäs putosin. Ja että jonkun mielestä en edes sopinut top20:een? No, vähemmän paineita suoriutua turnauksissa, ei sillä kai sen enempää väliä oo.
Reply
Tajusin eilen että foorumeille ei ikinä kirjotettu asiasta mitään, mutta discordissa käytiin viimeisimmän listan teon aikaan paljon keskustelua siitä, että listaa olisi järkevämpää päivittää nykyään kahdesti vuodessa. Aikaisemmin Suomessa oli vain 2-3 turnausta vuodessa, jonka takia PR:n päivitysväliksi vakiintui noin vuosi, mutta nykyään turnauksia on niin paljon enemmän, että listan voisi hyvinkin päivittää kahdesti vuoden aikana. Näin ollen siis seuraava lista olisi tulossa joskus keskikesällä, mahdollisesti L2P:n jälkeen. 

Lisäksi ehdottaisin, että jaotellaan mukaan otettavat turnaukset kahteen eri tieriin osallistujamäärien ja yleisen tason mukaan minoreiksi ja majoreiksi. Majorin rajana voisi olla esim. vähintään 30 osallistujaa ja vähintään puolet nykyisen PR:n pelaajista+honorable mentioneista paikalla, ja loput kriteerit täyttävät turnaukset olisivat minoreita. Minoreissa täytyisi päästä top 8 ja majoreissa top 16, jotta saisi yhden pr karsintapisteen, ja pr:n päästäkseen täytyisi kerätä vähintään 2 karsintapistettä (verrattuna nykyiseen vähintään 2x top 16 sijoitusta missä tahansa pr:n sisältyvissä turnauksissa). Lisäksi majoreita voisi luonnollisesti painottaa pr:ää tehdessä hieman enemmän kuin minoreita. Muuten kaikki pr:n sisällytettävien turnausten vaatimukset pysyisivät samana kuin aiemminkin. Mitä mieltä muut on tällaisesta ehdotuksesta?

Edit: 
Tuolla mun ehdottomalla tavalla karsintapisteet menisivät tällä hetkellä seuraavasti (Lantrekin ja NOQQDash Dojon jälkeen):

Pelaaja --------------- Karsintapisteet
Paju ------------------------ 2
tauKhan ------------------ 2
saska ---------------------- 2
VilNess -------------------- 1
Tinker --------------------- 1
Moppe -------------------- 1
TK --------------------------- 1
Pakkanen ----------------- 1
Taukki ---------------------- 1
Solobattle ----------------- 1
Salevits --------------------- 1
WMK ------------------------ 1
AJP --------------------------- 1
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)