Yhteisö / Esittele itsesi
#1
Ajattelin tällaisen väkertää, jotta hieman tuoreemmat (ja mikseivät myös vanhemmat) smashaajat voisivat tehdä olonsa kotoisaksi.

Ja moi teillekin, olen ebbo. Tykkään puzzleista, Meleestä sekä pitkistä kävelyistä rannalla kuutamon valossa.
Reply
#2
Saa nähdä miten ujot suomalaiset uskaltaa tänne avautua <_< Aloitetaan nyt sitten.

Moi oon Novi, olen pelannut meleetä vuosia ja juuri mitään muuta en pelaakaan. Olen äkkipikainen mutta yritän olla ärsyttämättä ketään parhaani mukaan <_> Asun ulkomailla ja joo tykkään kävellä/istua rannalla tyyliin kello 2 yöllä. Kuuntelen liquid funkia ja kaikenlaista paskaa mihin muut ihmiset eivät koske koska tykkään olla ernu .-. Harrastuksiani ovat musiikki, sf:ssa floodaaminen, (ehk. tulevaisuudessa) karate ja tietysti melee <_> Tykkään matkustella ympäriinsä ja kuljeskella miiteissä/turneissa vaikka se käykin kukkarolle, melee on ainoa peli mitä on jaksanut tahkoa paria kuukautta pidempään.
Reply
#3
Meikäläänen on siis bËsti näin meidän alan ammattilaisten kesken. 21 vuotta joista 7 hillittömässä porakierteessä. Aluksi kierre kantoi maksimissaan 6km matkan lähimmälle kaverille Überille, jossa yleensä oli myös zÄp, sÏck, Mats ja dÖda joiden kanssa muodostettiin Sjoen hillitön porasilmukka, mutta tänä päivänä sitä on distancet muuttuneet ja kasvaneet sellaisiin mittoihin että huh huh. Varbourgissa asti tullu käytyä poraamassa.

Näin perinteiseen arkipäivään kuuluu erittäin paljon yllättäviä päähänpistoja joten tekeminen vaihtelee ihan sairaasti. Valtaosa on kuitenkin jollakin asteella Tyttöystävä/Veljes/Kaverisidonnaista, oli kyse sitten urheilusta tahi hengailusta. Musiikki seuraa minua minne ikinä kuljenkin ja tunnustaudun musiikkimaultani aika vapaamieliseksi sillä oon huomannut notta genressä kuin genressä löytyy helmensä. Jos jokin raja pitää vetää niin Sanomaltaan omia aatteita vastustavia musiikkeja en kuuntele (Eli en satanismikaikenrääkkäysmaailmaonperseestä - heviä, enkä sellaista gangsta rappia missä suurin sanoma on väkivallassa, huumeissa tahi sen sellaisessa). Jos bändikohtaisesti pitää erotella niin Sonata Arctica, Nightwish, Theocracy, Sunrise Avenue, So Called Plan, The Rain, Stratovarius ja Juha Tapio saanevat kaikista eniten soittoa listallani, joskin ero on aika minimaalinen ja odotan jo helmikuun sonatan keikkaa täällä sjoella kuin kuuta nousevaa

Lapsuudestani sen verran... *tässä vaiheessa joku heittää pullolla päähän, menetän tajuntani ja herään jatkamaan siitä mihin ajatuksissani tajuttomana pääsin* ... Ja niin pääsin ulos sieltä alcatrazista. sen pituinen se.
Reply
#4
Moi ebbo. Sä oot mun idoli.


Olen Rullis. Pelaan DSiillä aina välillä. The Joulukalenteri on paras ohjelma.


Kirjoitan myöhemmin lisää, nyt menen syämään.
Reply
#5
Oon Tampereelta.
Reply
#6
Oon BürZ >_>.
Istun kaiket päivät koneella ja pelaan pelejä. Eniten Meleetä ja uusia pelejä, mutta tosiasiassa tylsistyneenä pelaan vaikka surkeimpia pelejä, jos muita ei ole tarjolla tosin en käytä rahaa tai vaivaa kun harvaan peliin, esim. sain enolta "joululahjaksi" 34 laadukasta PS1 ja PS2 peliä (mm. MGS 1-3, GTA 3 - SA, RE 2-4, FF VII, IX, X, X-2 jne.) Viime peli, johon oon käyttäny rahaa on Melee.

Btw, syön Pringlessejä ainaki tuubin viikossa, Hot & Spicyt jakaa ykkössijan Xtreme Flaming Chili Saucejen kanssa, tosin syön niitä maun, en tulisuuden vuoksi. Seuraavaksi tulee Original, Sour Cream & Onion ja Xtreme Exploding Cheese & Chili, muut on sontaa.
Reply
#7
Mä pelaan Super punch-outtiii...

Ja Super Smash Bros. Brawlii ja Super Smash Bros. Meleetä ja Super Smash Bros. 64:sta ja  Left 4 Dead 2:sta ja Left 4 Dead ja kaikkia metroideja ja Halo 3:sta ja Viewtiful Joeta ja GTA Chinatownia ja Street Fighter IV:sta ja Resident Evil 5:sta ja Team Fortress 2:sta ja The Lord of the Rings Battle for Middle-earth 2:sta ja Magic The Gatheringia ja Phoenix Wright Ace of Attorneyta ja Street Fighter alpha 2:sta ja Okami Wiitä ja Tekken 6:sta ja Tekken 3:sta ja Mario Kart Wiitä ja Mario kart DS:ää ja Mario kart 64:sta ja Starfoxia 64:lla ja GC:lla ja F-Zero GX:ää ja F-Zero X:ää ja F-Zero Climaxia ja Killzone 2:sta PSP:llä ja Kirby pelejä ja Fire Emblem Shadow Dragonia ja Advance Warseja ja Gradius Rebirthiä ja Metal Gear Solid twin snakea ja joitakin Guitar Heroja.... Eikä tässä ollut läheskään kaikkia

Mutta emmä kauheesti oo pelimiehiä  8)
Reply
#8
Mo oon se jol on se paska docci end of discussion...
Reply
#9
Peace!

Oon HippiEetu täältä raahen hoodeilta, varmasti muistaa jos on nähnyt.. Viimeistään vittumaisesta Pikachusta joka spämmää lahjakkaasti DownSmashia : )
Juon, poltan ja tapani ovat kyseenalaiset, mutta smashTurnauksissa pysyn suunnilleen maan pinnalla.

Tähän perään rintintin olen taiteilija yms, see ya soon !
Reply
#10
Marf. Järvenpää.
Reply
#11
(27.01.2010 11:01)Jekkukissa Wrote:Moi oon Jekkukissa ja omistan varmaan naurettavimman nimimerkin täällä. Olen se ujo ja hiljainen tyttö, joka pelaa marsulla ja sähkörotalla. Smashia olen pelannut kohta melkein puoli vuotta, ja olen silti umpipaska. Puolen vuoden päästä, eli kun olen pelannut yhteensä noin vuoden, aion pärjätä hyvillekin pelaajille edes jotenkin. Pakko siis alkaa treenata enemmän kun tuon nyt tähänkin menin kirjoittamaan. >_>

Enemmän naisia skeneen mukaan!<_<
Reply
#12
(28.01.2010 10:50)Frozen Wrote:Ootte kaikki orpoja, vailla naista. 8)

Mitä lie gangrape haaveita teilläkin mahtaa välillä olla, pervot sadistit.
"Gangrape" = Kaikki käyttää Falconin polvi-iskua? Vai Ganon viinirypäle Ganon's grape ??? Selitä nyt nuoremmillekin!!

piilokettuilua
Reply
#13
(28.01.2010 16:23)Frozen Wrote:Gangrape = Ganondorf rypäle. Se on aivan helvetin herkullinen mutta pirun myrkyllinen. Se joka päätyy syömään sitä, näkee kuulemma ennen kuolemaansa alastomia enkeleitä ja ganondrofin pimp daddyna joka raiskaa rypäleen syöneen henkilön.
Uh... Kuka sellaisesta voi sitten haaveilla?
Reply
#14
saska, pitihän se arvata.
Reply
#15
(28.01.2010 16:23)Frozen Wrote:Gangrape = Ganondorf rypäle. Se on aivan helvetin herkullinen mutta pirun myrkyllinen. Se joka päätyy syömään sitä, näkee kuulemma ennen kuolemaansa alastomia enkeleitä ja ganondrofin pimp daddyna joka raiskaa rypäleen syöneen henkilön.
Mit... vit...

Tulen nauramaan tätä vielä pitkään kuolemanikin jälkeen :'D

Njoo. Olen Goodbye Turkkusesta. Pelaan pääasiassa Lawlia, mutta nautin myös Meleen pelaamisesta, vaikka olenkin vielä suhteellisen n00ppä siinä. Jos olet jossain random turnauksessa nähnyt jonkun lyhyehkön hopparin Teho-pullo kädessä ja kultamusta gangstalippis päässä, se olen ollut minä. Jos olet jossain random turnauksessa pelannut jotakuta hemmetin ärsyttävää G&W:tä vastaan Rawlissa (kuka teistä muka edes pelaa sitä >__>), se olen ollut minä. Mulla on huoneessa vihreät verhot ja seinällä Islannin kartta. Herään joka aamu jossain klo 7:00 ympärillä, jonka jälkeen käyn suihkussa.
Soitan kitaraa, bassokitaraa, kontrabassoa, rumpuja ja hiukan myös pianoa.
Me liek much smas bros
Reply
#16
moro.... meikä on MasterPK  8) ei lisättävää.
Reply
#17
Lahtelainen Brawl pelaaja.
Muita harrastuksia animointi, anime ja kauhuleffat.
Piste.
Reply
#18
(17.02.2010 21:09)Zatman Wrote:Lahtelainen Brawl pelaaja.
Muita harrastuksia animointi, anime ja kauhuleffat.
Piste.
No niin, Lahti ei edes ole kaukana niin seuraavaan pääkaupunkiseudun miittiin sieltä. Samaan aikaa muutkin rawlaajat paikalle niin saadaan kunnon jorat aikaan.
Reply
#19
Moro vaan kaikille.

Elikkä oon Matsi ja osa tuntee meikän turnauspaikoilta roikkumasta. Kuljen Sjoen crewissä useimmiten, mutta omaan vähiten kokemusta ssbm:stä. Oon kulkenu turnauksissa aina vuoden 2007 No-life turneesta Kajaanissa. Silloin osasin juuri ja juuri tehdä wave dashin ja mainasin sheikkiä. Vuodet vaihtu ja pelaaminen on tapahtunu usein on-off meiningillä aina silloin kun on sattunut huvittamaan. Turnauksissa on tullu vaihtelevasti osallistuttua bËstin, Überin ja zÄpin mukana. Mitään varsinaista menestystä ei oo tullut, johtuen harjoittelun puutteesta. Mutta aina on ollut sitäkin hauskempaa ja usein aika on mennyt erilaisen scheissen jauhantaan tutun jengin kanssa.

Vanhat patut varmaan tuntee, mutta uudemmille tiedoksi että ihan rohkeesti repimään vaan hihasta turnauksissa jos casualit himottaa.
Reply
#20
Terve vaan.

Olen siis Kirkkonummella (30km Helsingistä) asuva 17-vuotias Fortuna aka Forre ja osa täältä tunteekin minut jo melko hyvin. Olen käynyt vasta kahdessa miitissä, joista ensimmäinen oli Ltaxilla Mario Kart Wii -miitti, jossa oli myös Neutroni Meleetä poraamassa ja toinen miitti, jossa kävin oli tässä melko vähän aikaa sitten Lootalla, jonne oli tullut Lootan ja hänen veljensä lisäksi Kalzu, Jekku, Salevits, NamiNami ja Linkkiro. Meleen aloitin kunnolla vasta päivä ennen Lootan miittiä, kun NamiNami tuli meille yökylään ja hän opetti minulle Meleen perusteita. Olen koko ikäni ollut todella kova Yoshi-fani, joten olen myös mainannut Yoshia alkuperäisestä Smash Brossista lähtien. Tiesin kuitenkin, että Yoshi on umpisurkea Smash-hahmo, joten päätin NamiNamin kanssa poratessa vaihtaa Melee-main-hahmoni Foxiin, koska Fox on myös yksi minun suosikkihahmoistani. Pelaan kuitenkin Meleen lisäksi Brawlia, jossa mainaan Lucariota ja kakkoshahmonani pidän Yoshia. Sillon tällöin tulee myös alkuperäistä Smash Brossia pelattua. Olen hyvin innokas tulemaan miitteihin, joten minua tulette melko varmasti näkemään tulevissa miiteissä (tuskin kuitenkaan heti näin alkuun minnekään Ouluun ole lähdössä >_>). Mutta joka tapauksessa, toivottavasti saan täältä paljon uusia pelikavereita ja minun lähtötasoni otetaan hyvin huomioon. :3
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)