Offtopic / Shoot'em up
#1
Kahta en vaihda. Toinen on suora puhe.

Puheenaiheena isojen poikien pelit, shoot'em upit eli shmupit eli kaksiulotteiset räiskinnät.
Eikö sano mitään? Noh, jos olette turpajaisissa bonganneet minut ja eebron poraamassa jotain muuta kuin Meleetä, kyseessä on mitä luultavimmin ollut tällainen hassutus. Se on jo ihan hyvä alku se.

Pääosin shumpeissa lennetään avaruusaluksilla/roboteilla/loli-tyttösillä ja yritetään selvitä enemmän tai vähemmän raskaan paskamyrskyn keskellä. Alta löytyvä kuva kertoo loput:

[Image: Gradius.png]

tyrkytys
Reply
#2
GoW2 on hyvä peli
Reply
#3
Niin siis tuollaisille pullamössöpojujen peleille (GoW, Halo, CoD jne.) voi perustaa oman ketjunsa B)

@peki: ei oo
Reply
#4
Onko se FB jo 100% valmis?
Reply
#5
(26.12.2009 18:30)Eboshidori Wrote:Kahta en vaihda. Toinen on suora puhe.

Puheenaiheena isojen poikien pelit, shoot'em upit eli shmupit eli kaksiulotteiset räiskinnät.
Eikö sano mitään? Noh, jos olette turpajaisissa bonganneet minut ja eebron poraamassa jotain muuta kuin Meleetä, kyseessä on mitä luultavimmin ollut tällainen hassutus. Se on jo ihan hyvä alku se.

Pääosin shumpeissa lennetään avaruusaluksilla/roboteilla/loli-tyttösillä ja yritetään selvitä enemmän tai vähemmän raskaan paskamyrskyn keskellä. Alta löytyvä kuva kertoo loput:

http://sabator.is.not.tgies.net/godhand%...radius.png

tyrkytys

Sori en tajunnut tätä aluksi, taisit editoida avaustasi jälkikäteen senkin konna <_<

Kesällä turnauksiin + tiimausta?

Ps. Wohoo post number 100!  8)

Edit. Kyseisistä peleistä sen verran että hakkasin pienempänä peliä nimeltä demon star, soli huippu -.-
Nykyään jätän moiset tuotokset itseäni suuremmille nörteille O:
Reply
#6
Pelailen koneella silloin tällöin Warning Foreveriä ja eXceed2nd Vampire Rexiä. Odottelen kyllä innolla sitä DSiWareen tulossa olevaa Shmuppia, josta en oo kuullut aikoihin.
Reply
#7
En oo pelannu ku rRootagea mutta on se ihan kiva ollut.

RaRaRaRaRa
Reply
#8
(27.12.2009 14:01)saska Wrote:RaRaRaRaRa
Tämä on hieno peli *_* >_>  :-* vaikka urli onkin rikki. Mikset muuten jaa rarina tuota zipin sijaan?

Kehoitan myös klikkaamaan sigissäni olevaa linkkiä jos shmashipelaajien muut shmupot kiinnostaa.
Reply
#9
(27.12.2009 14:56)eebrozgi Wrote:Mikset muuten jaa rarina tuota zipin sijaan?

En jaksa nähdä vaivaa. >_>

Oli siitä rarkin jossain mutta katosi kun poistelin sourcet
Reply
#10
Hyvältä näytti tuo teidän tekele, olisin ehkä kaivannut hiukan värikkäämpiä grafiikoita mutta peli on nykyiselläänkin melko tyylikäs, jatkakaa 8) Ps. tehkää tuosta flash versio niin minäkin pääsen pelaamaan .-.
Reply
#11
(28.12.2009 09:06)Novi Wrote:Hyvältä näytti tuo teidän tekele, olisin ehkä kaivannut hiukan värikkäämpiä grafiikoita mutta peli on nykyiselläänkin melko tyylikäs, jatkakaa 8) Ps. tehkää tuosta flash versio niin minäkin pääsen pelaamaan .-.

jos värit kiinnostaa niin rararararraarrarar...
Reply
#12
Oon koittanu tällasia alkaa pelaamaan mut kusen ne aika pahasti >_> Ai joo, ja tästä on sit hyvä alottaa:

http://www.youtube.com/watch?v=buPM0BDZqPw
Reply
#13
Ei muuten, mutta omaan makuun osuma-alueen hahmottaminen on helpompaa perus avaruusaluksesta/hävittäjästä kuin lentävän animeleidin persiistä. Siitä tulikin mieleeni:

BWR: TLB
Pelaaja on btw suomalainen. Ja pelin latauslinkki löytyy description laatikosta, jos kiinnostaa.
Reply
#14
Ku on focus päällä, ni siinä on valkone täplä josta näkee helposti osuma-alueen. Hm toivottavasti tos BWR: ssä ei oo noin huono FPS ku tossa videossa, muuten se on tosi vaikee ihan vääristä syistä.

Hm pelasin Heavenilla ekan kentän läpi nyt(ekalla yrityksellä no death/no bomb =D !!), on paremman tuntune ku miltä tos videossa näytti, jos tätä vois vähän pelailla =D
Reply
#15
Videon alanurkasta kyllä näkyy, että fps pysyttelee siinä 59:ssa, joten juutuubi luultavasti vaan teurastanut laadun. Itselläkään tuo BWR ei ole hidastellut edes kaikkein kiivaimmissa kohdissa (BWR plussaan onkin sitten lisätty keinotekoista hidastelua tiettyihin paikkoihin). Melkoisen aloittelijaystävällinen tekele, vaikka danmaku onkin, autobomb helpottaa elämää aika kummasti, mutta HELL tasolla riittää haastetta kokeneillekin.

Ja Iteltä kannattaa muitakin videoita vakoilla, laatukamaa.
Reply
#16
Touhou-sarjaan pitäs itsenikin enemmän tutustua, niin nättejä luotikuvioita ja musiikit kans silkkaa orgiaa. Ottaa vaan päähän miten touhou-sana yrittää korvata shmup-sanan touhoufagien takia. no moar gurls plox

Ijuka ja muut: Suosittelen myös kovasti Cho Ren Sha 68k, ehkä paras ilmaisshmup ja tolella laadukas kaupallisiinkin verrattuna *_*
Reply
#17
Touhouta oon pelannu jonkin verran(selvästi eniten shmupeista), mut suurimmassa osassa pääsen vaan stage 3-4 lunaticilla suorittamatta lähes mitään spellcardeja, eli aika paska oon >_>

Ladataas tuo BWR sit, latasin eka plussan mut se hidastelee ihan hitosti(johtuukohan koneesta jotkut) Hell:llä ja on paljon helpompi mitä pitäs.

Ja teidän kannattaa kyl kokeilla Touhouta piditte animetytöillä pelaamisesta tai ette ^_^ Esim joku teistä prooista vois tehdä tuon :
http://www.youtube.com/watch?v=clHw6QITxrE En ite osaa yhtn <_<
Reply
#18
Kyllä nuo animetytöt vielä menee, mutta etenkin Touhouissa on havaittavissa "onpa nätti spiraali" -efekti. Eli luotikuviot on vaan pyöriviä ammusmyrskyjä ja luodit liikkuu kohti kohtuu hitaasti. Nättejä toki, mutta samanlaista murhahimoa pelaajaa kohtaan niistä ei välity kuin vaikkapa tuon Cho Ren Sha tapauksessa, jonka tuli ja tappurat tuntuvat palleissa asti.

Cho Ren Sha 68K TLB
Reply
#19
(01.01.2010 11:54)Eboshidori Wrote:Kyllä nuo animetytöt vielä menee, mutta etenkin Touhouissa on havaittavissa "onpa nätti spiraali" -efekti. Eli luotikuviot on vaan pyöriviä ammusmyrskyjä ja luodit liikkuu kohti kohtuu hitaasti. Nättejä toki, mutta samanlaista murhahimoa pelaajaa kohtaan niistä ei välity kuin vaikkapa tuon Cho Ren Sha tapauksessa, jonka tuli ja tappurat tuntuvat palleissa asti.

Cho Ren Sha 68K TLB
Onpa nätti spiraali... Hmm kai sitä jonkin verran on, juu, mutta tuosta hitaudesta... se riippuu aika paljon spell cardista. O_o Tuo pyörivyyskin. Onhan siinä jotain erilaisiakin...

Toisaalta tuossa kai on vähän erilaisia nuo spellcardit, mutta kyllä niissä sitä murhanhimoa tuntuu olevan jos niitä pelaa(ja ei osaa) <_< Tuossa BWR: ssä esim on pelkkää violettia ja se alko aika nopeasti olemaan kauhean sekavaa, mut ei sitä voinut enää pelata kun Hell:llä kone alko lagaamaan ihan perhanasti(Pääsin 3. kenttään ilman continueita, jee) jos ruutu oli täynnä bulletteja. Samaa ongelmaa ei Touhoussa oo koskaan ollut, että ei pitäisi viedä kauheasti tehoja...

Touhoussa on kanssa se juttu että suurin osa Spell Cardeista on satunnaisia ja siksi niissä tulee vaihtelua eikä voi vaan kattoa sitä kulkuväylää(Tuossa BWR: ssä näyttää että tällanen ois mahdollista) tarvitsematta keskittyä siihen väistelemiseen. Toisaalta tuo johtaa aika usein välttämättömiin kuolemiin jos menee väärään paikkaan jonne syntyykin joku läpipääsemätön muuri(Esim Touhou 6:n 6. kentässä aika usein). Ööh hmm, http://www.youtube.com/watch?v=h1MR9jOpH94 on hauska
Reply
#20
Quote: link=topic=42.msg810#msg810 date=1262441026]
eikä voi vaan kattoa sitä kulkuväylää(Tuossa BWR: ssä näyttää että tällanen ois mahdollista) tarvitsematta keskittyä siihen väistelemiseen.
ei
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)