Turnaus / L2P - Smashin SM-Turnaus Kangasalalla 10.6 - 11.6. Mukana SJK eSports!
#1
Euroopassa tuo smashin suosio sen kuin nousee, mutta Suomi-pojat ja -tytöt ovat jääneet vähän jalkoihin. On siis aika kaivaa kaikki potentiaali tulevan vuoden aikana ja näyttää että osataan täälläkin! Eli niin sanotusti jokaikinen back to lab ja on aika todellakin OPETELLA PELAAMAAN!MIKÄ ON L2P?
- Learn2Play, eli L2P on viime vuonna alkanut kouluprojekti, jossa demottiin figuuripelaamista ja kilpailullista smashia. Molemmille oli kysyntää ja näkyvyyttä ja kysyntää saatiin kerrytettyä. Kangasalatalo ja L2P –työryhmä haluaa tukea tätä toimintaa ja näin olen smashille on varattu nyt isompi ja merkittävämpi rooli tässä kesän tapahtumassa. SEUL:n siunausta odotellessa, tämän vuoden suunnitelma onkin järjestää täällä kyseisessä tapahtumassa SMASHIN SM-TURNAUS!

Tämän toiminnan ohella, Kangasala-talolla järjestetään saman viikonlopun aikana myös muuta pelailua ja matalan kynnyksen tutusmista videopelikulttuuriin ja mahdollisuutta tulla seuraamaan kilpailullista smashia.

SMASHIN SM-TURNAUS
Kun tapahtumaa luotiin, Smashfinland ry haki jäsenyyttä osana SEUL:n turnaustoimintaa, johon yhtenä kriteerinä oli ”SM-tason turnaus”. Noh, SEUL:lla homma jäätää, mutta mikäpä meitä estää tekemästä tästä tapahtumasta sitä vuoden ensimmäistä isoa mittaria. Varsinkin, kun tärkeänä osana tapahtuman kokonaisuutta on eSportsin kannalta erittäin varteenotettava yhteistyökumppani:Jalkapallossa merkittäväksi joukkueeksi noussut urheiluseura SJK on Suomen maalla on ottanut tehtäväkseen olla Suomen johtava elektronisen urheilun tuki ja edelläkävijä. Toiminnan tueksi heillä on paitsi oma edustusjoukkue nimellä SJK eSports sekä akatemia -tyylinen joukkue nimeltä rynnäkköviikset. Tällä hetkellä haavissa on jo merkittäviä FIFA ja NHL-pelaajia ja toiminta sen kuin laajenee ja on otettu askelia CS:GO:n ja Overwatchinkin suuntaan. Tähän samaan kastiin tulee taatusti mahtumaan myös taistelupelit, joista muun muassa Smash Bros on herättänyt kiinnostusta. SJK eSports tulee paikan päälle vastaamaan Streamin toteutuksesta laitteineen ja vempeleineen ja turnaus tullaan Streamaamaan SJK eSportsin:n omalla Twitch –kanavalla.

Linkki joukkueen kotisivuille ja Tästä rynnäkköviiksien kotisivulle


Ja Sitten itse asiaan

Aika ja paikka
L2P – Learn To Play järjestetään Kangasala-talossa ja Kangasalan kirjastossa 10-11.6.2017 osoitteessa Kuohunharjuntie 6, 36201 Kangasala.
Googlemaps

Ikäraja
Tapahtuman ikäraja on 12-vuotta
- Alle 12 vuotiaat pääsevät sisään täysi-ikäisen seurassa maksutta.
- Yli 65-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi

Pysäköinti
Alueen pysäköintipaikat löydät tästä

Julkinen liikenne
Tapahtumapaikka on aivan Kangasalan linja-autoaseman vieressä. Pääset perille kätevästi esimerkiksi Tampereen rautatieasemalta, pysäkki: rautatieasema C (0504) linjoilla 40a, 40b ja 42
Tampereen joukkoliikenteen reittiopas löytyy tästä

Ja äärimmäisiä tapauksia varten:
Tampereen aluetaksin taksalaskuri löytyy tästä

KONSOLIPUOLEN TURNAUKSET
-   Melee Singles
-   Smash 4 Singles
-   Melee Doubles
-   Smash 4 Doubles
-   Mahdollisia hupieventtejä esim. KO-fest tournamentin muodossa aikataulun salliessa.

LIPPUJEN HINNAT

Tapahtuman sisäänpääsylippu
o   7€ / 1pv
o   12€ / 2pv

Erilliset Turnausmaksut
o   Melee Singles 5€
o   Smash 4 Singles 5€
o   Melee Doubles 3€ / pelaaja
o   Smash 4 Doubles 3€ / pelaaja
-   Turnausmaksuista muodostetaan pelin pääpotti
-  Singleseissä potin jako: 60/30/10. + 4.sijalta omat takaisin.

- Turnauksen voittajille luvassa pokaalit tittelillä "Suomen mestari 2017" sekä kertynyt palkintopotti jaettuna top3:n kesken. Myös tiimeissä samalla tittelillä tulevat mitallit
- Myös mahdollisuus erilliseen sponssattuun pot bonukseen jo tässä turnauksessa on olemassa, mutta se varmistuu vasta toukokuun puolella.


ILMOITTAUTUMISET


-ILMOITTAUDU TÄHÄN NÄIN.
- Linkki vie Smash.gg -sivustolle. Koitan huomioida myös täällä olevat erilliset osallistujat mutta kannustan selkeyden vuoksi ilmoittautumaan ensisijaisesti tuonne noin :)
- Ilmoittautumisen deadline on 21.5.2017. Tässä vaiheessa on vielä mahdollista tarvittaessa vähän pidentää, mutta ajatus olisi että tuosta eteenpäin saisi lyötyä kaikki asiat lukkoon. Kokemuksesta tietää, että myöhässä tulleet ilmoittautumiset yms. sotkevat pahoin paitsi seedauksia niin myös aikatauluja.

AIKATAULUT (aikataulut ovat alustavia. Varmistuneet tuntiaikataulut saadaan lyötyä lukkoon, kun osallistujamäärä on selvillä)

Lauantai 10.6

Ovet aukeavat klo 10:00
klo 11:00 - Smash4 Singles Pools
klo 12:00 - Melee Singles Pools
klo 15:00 - Smash 4 Doubles Kokonaan
klo 16:00 - Melee Doubles Kokonaan
klo 22:00 - Ovet kiinni

Sunnuntai 11.6

- Ovet aukeavat klo 10:00
klo 11:00 - Smash 4 Bracket top 4 saakka
klo 12:00 - Melee Singles Bracket top 4 saakka
klo 15:00 - Finaalit molemmista peleistä
Finaalien jälkeen palkintoseremonia
Seremonian jälkeen. KO-Fest tournament
Ovet kiinni ja tapahtuma päättyy n. klo 19:00

TURNAUKSEN SÄÄNNÖT:

- Samat kuin Unionissa. Säästän tilaa ja jätän ne copypasteamatta tähän näin. Ne löytyvät myös tapahtuman nettisivulta johon linkki tämän postauksen lopussa.

MAJOITUS
- Tapahtuman kautta pystytään tarjoamaan majoitus  40 pelaajalle. Paikkana on 5km tapahtumapaikalta sijaitseva rantasaunamainen tila. Huomioitavaa on, että majoituksessa huomioidaan kauempaa tulevia työntekijöitä ja myös figuuripelaajia. Mutta sieltä riittää siivu myös smashereille. Arviolta 20 paikkaa on alustavien puheiden mukaan tarjolla smashereille. Paikka on aika askeettinen ja luonnonläheinen. Sähkövirtaa on tarjolla yhdessä mökissä ja vesi on laatua: "kannettava järvestä". Eli nykyajan mukavuuksia vähemmän, mutta elämystä enemmän :D.
- Majoituksessa priorisoidaan kauempaa tulevat
- Pieni tietopaketti majoituksesta
- Majoituksessa lisää seuraavassa kohdassa Help Wanted

HELP WANTED

-   Suurin tarve tapahtumaa ajatellen on konsoleissa. Eli paikalle olisi saatava vähintään
    o   8 Kpl Gamecube + muistikortti + Melee –comboja
    o   8 kpl WiiU + Smash4 + adapteri –comboja. -> WiiU -Setuppien kelpoisuudesta (DLC:t, Miit yms.) Siirrän vastuun jollekulle, joka tietää niistä meikää enemmän
    o   Putkitelevisioita 8 kpl. Osan saan tuotua suoraan Seinäjoelta, mutta lähistöltä löytyvät apukädet ovat tarpeen. huom: Televisoiden tarve on tapahtuman loppuun saakka
-   Smash4 –televisiot saadaan alustavasti sponsoreilta. Ilmoittelen, jos tarvetta lisätöllöille tulee
-   Joku vapaaehtoinen vastaamaan Smash4-turnauksen etenemisestä. Omat kädet ja tieto turnauksen vetämiseen ei 100% niin jeesi on tarpeen :)
-   TAMPERELAISET! Kaikki, joilla olisi vkl aikana mahdollisuutta majoittaa ihmisiä niin laittakaa postia tai infoa jotakin mediaa pitkin. Palkkiona hyvää mieltä avunannosta ja tapahtuman tukemisesta :)

Yhteystiedot:

Tapahtuman email: l2pkangasala@gmail.com
Tapahtumatuottaja: Juho Knaapi – puh: 0405833007
Crossmediatuottaja: Heikki Mäenpää: - puh 0505644777

Smash-turnauksen vastaavat:
Jan-Markus ”bËst” Vuorenmaa - puh: 050-5410884
Kivi ”Stemu” Laakso - Puh: 044-3135313

Streamin osoite
www.twitch.tv/sjk_esports

Tapahtuman kotisivut
- Sivulta löytyy tietoja tarkennettuna ja tapahtumasta yleisesti sekä yhteistyökumppanit. Galleriasta näkee kuvia tiloista ja Smashi ottaa paikkansa stagella, missä viime vuonna invite-pelaajat jo olivatkin mukana. Viime vuonna samassa tilassa oli myös figupelaajat, mutta tänä päivänä tilat on eritelty ja koko tila on omistettu smashille.
Tapahtuman Facebook -sivu <-- Käykäähän tykkäilemässä ja mainostamassa


Loppusitaatti

Tapahtuma tulee toimimaan ponnahduslautana elektronisen urheilun kasvattamiselle Suomessa, sekä videopelikulttuuria tukevana harrastuksena. Tähdätään siihen että saadaan tästä hyvä tapahtuma, jossa rentoa mieltä, mutta myös kovaa kilpailua hyvässä hengessä. Toivon, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan ja sitä kautta tukemaan vastaavien tapahtumien kasvua Suomessa!
Ja lopuksi haluan huomauttaa, että smash painottaa todellakin turnaukseen. Varsinaisia friendly setuppeja paikan päälle en erikseen voi luvata, sillä tapahtumassa on paljon muutakin ohjelmaa :). Joitakin erillisiä poranurkkauksia voinee sinne tänne laitella töllöjen ja set uppien riittämisen mukaan, mutta jos kävijämäärät nousevat tavoitellulle tasolle, niin turnauksiin itseensä saa menemään hyvän tovin :).

Tulen päivittelemään topicia vielä jatkossa ja tuomaan tarkennuksia mm. Ilmoittautumisiin. Pysykää siis kuulolla ja katselkaa topicia aika-ajoin :). Tarvittaessa ja selkeyden vuoksi voin avata erillisen topicin ilmoittautumisia silmällä pitäen

YHDESSÄ NOSTETAAN SUOMI MUUN EUROOPAN TASOLLE MYÖS KILPAILULLISEN SMASHIN SARALLA! :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ilmoittautuneet - lisäsin nimen perään "!", jos ei löydy vielä Smash-gg ilmoittautumislistalta.

- bËst
- Stemu
- Über ("!")
- Picassu
- Jekku
- Joel
- WMK
- saska
- MasterTK
- Schwa
- Routa
- Casio
- NOQQYSC
- Lightsaber
- Kala-Jarkko
- Kalis
- JAKee
- Makzutheamazing
- Xtrasensor
- Spicytime
- Kove
- Ode
- Moppe
- Wilson
- Vurky
- Black 14
- Ham
- Raveli / routa
- Salevits
- Zlasher
- ZartZu
- Mursu
- Proutou
- Rickshaw
- Kekkeri
- Leksu
- Hippieetu
- Hups
- Luffymcankka
- Jaxi
- Pingviinituutti
- Nipi
- Naminami
- Fränck
- Taukki
- Tukaani
- Heru
- Gohenko
- Jjeh
- Forre
- Critical
- Tabbels
- Spike
- Mr. jam

Invite -palkinnon saaneet:
- Mayhem
- peki
- Loota

Total: 58

SET UPIT!


Cube / Wii + Melee

1. bËst
2. bËst
3. bËst (Ei Meleetä)
4. Mayhem
5. Loota
6. Moppe
7. Kalis
8. Stemu
9. Picassu
10.picassu
11. saska

1x lisätöllö - picassu

Wiiu + Smash4 + Adapteri:

1. Black 14
2. Wilson
3. Loota
4. Raveli
5. Makzu
6. Ode
7. NOQQ
8. Ham
9. Fränck
10. Leksu. (riittääkö DLC -sisältö?)

Rantasaunamajoitus:

Ham
Rickshaw
bËst
Über
Xtrasensor
NOQQ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POOLIT & ALKAMIS -AIKATAULUT

MELEE

POOLIT 1. ja 4. klo 11:00

Pool 1
Mayhem, Paju, Taukki, Stemu, Jekku, Moppe, Luffy, Mr. Jam

Pool 4
Salevits, Naminami, Über, WMK, Zlasher, JAkee, Kove, Spicytime

POOLIT 2. ja 3. klo 13:00 (tai heti, kun ekan waven poolit ovat pelattu)

Pool 2.
peki, saska, Hippi, Loota, Joel, Vurky, Pingu, Nipi

Pool 3.
bËst, Tukaani, TK, Hups, Picassu, Kalis, Heru, Xtrasensor


SMASH 4

POOLIT 2. ja 3. klo 11:00

Pool 2
Mursu, Vurky, Black, Spike, Forre, Routa, Luffy

Pool 3.
Loota, NOQQSYC, Jaxi, Critical, Casio, Protou, Kala-Jarkko

POOLIT 1. ja 4. klo 12:15 (tai heti kun ensimmäinen wave päättyy)

Pool 1.
Schwa, Ode, Ham, Kekkeri, Gohenko, Wilson, Tabbels

Pool 4.
Lightsaber, ZartZu, Makzu, Flinck, Rickshaw, Leksu.

Reply
#2
Ilmoittaudun melee singlesiin ja varmaan doublesiin myös jos löytyy tiimikaveri, otan cuben+muistikortin+töllön mukaan!
Reply
#3
Tulossa, osallistun molempiin WiiU-turnauksiin.
Reply
#4
En tiiä kesän aikatauluista vielä mut jos ei tuu muita menoja niin oon tulossa. Voin myös auttaa mäs4-turnauksen järkkäämisessä ja opastaa smash.gg:n käyttöä jos on tarve :)

edit: tuohon hommaan kantsii ehkä tässä vaiheessa ottaa joku toinen, joka tietää jo tässä vaiheessa olevansa tulossa. Olisin siis alustavasti varalla.
Reply
#5
tuun
Reply
#6
Kävelymatkan pässä, joten vaikeanolla tulematta. Osallistun sm4sh singleseihin ja doubleseihin, joten tiimikaveri ois kiva. Otan myös yhen wii u setin mukaan. Tarviikos tähän tapahtumaan ottaa ylimääräisiä ohjaimia mukaan kasuaalipelaajia varten?
Reply
#7
Messi
Reply
#8
Tällä kertaa ei ois tarkotus myöhästyä bussista  ;D. Osallistun WiiU singleihin ja dubseihin.
Reply
#9
Rynnäkköviikset, siinäpä nimi, jonka haaveilen keksineeni itse.

Mukana.
Reply
#10
Tulossa ollaan.
Reply
#11
Juu tulossa ollaan :)

Edit: Etäkulttilaiset voi olla majottumisen suhteen yhteyksissä
Reply
#12
tuleminen
Reply
#13

Mukana smash4:n turnauksissa
Reply
#14
Menee täydellisen tyylikkäästi sweden rockin kans päällekkäin, eli pitäkääpä hauskat porat.
Reply
#15
Viime kesänä oli sen verran konemainen L2P että pakko tulla mukaan taas. Osallistuisin molempiin Sm4sh-turnauksiin
Reply
#16
ILMOTTAUTUMINEN NYT AUKI
https://smash.gg/tournament/l2p-smash-br...ip/details
Ssssieeltä mukaan meisinkeihin  8)
Reply
#17
Uu jea

Reply
#18
meikä tulee ainakin mukaan
Reply
#19
Kiinnostais Wii U singles, mutta...

Onko mitään mahdollisuutta, että singlesin poolit ja bracket olis samana päivänä? Mahdollinen kaksipäiväisyys vähentää yhdessä majoitusratkaisun kanssa aika ratkaisevasti intoa lähteä. Fiilis, että tähän "SM-turnaukseen" ei kuitenkaan ole tulossa samanlainen tunku ku Unioneihin, joissa ne aina jotenkin keretään lauantain aikana, vaikka myöhäks meneekin.
Reply
#20
Vastaan tuohon tapahtumatuottajan eli tämän mahdollistajien perspektiivistä: tapahtumalle on tärkeää saada sisältöä molemmille päiville ja muutenkin aikataulu-struktuurin suhteen nämä on jaettava kahdelle eri päivälle :).

Ja siis tässä on osatavoitteena levittää toimintaa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja sitä kautta saada smashille oikeasti tietoisuutta eSportsina ja tulevaisuudessa mahdollistaa isompia tapahtumia. :)

Sen verran tulevasta tiedän, että ensimmäiset tätä isommat Pot bonus turnauksetja kokonaisuudessaan laajemmat tapahtumat todennäköisesti ottavat paikkansa aluksi Helsingin ulkopuolelta :)
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)