Offtopic / Suosikki tuote kategoriassaan -topik
#1
Mietin tossa mikä tuote on paras mistäkin kategoriasta ja koska kello on kolme aamu yöstä nii pistetää hanaa. Eli tässä voi suositella muille mikä voisi olla hyvä tuote kokeilla ja saa myös kytätä mistä muut tykkää niinku stalkkeri.

Paras elokuva tuote: rinsessa mononoke
Eli hommahan on niin että kermaisen juonellisen tarinan kaaren ja hahmojen lisäksi tämä on myös näyttää ja kuullostaa törkeän hyvältä. Todella jotenkin syvälle rouhitaan teemoja kanssa.

Paras jenkki räppi musiikki tuote: https://youtu.be/mnl7Q_IBXbw (dj premier - classic)
Dj premierin tajuton biitti on verrattavissa baziljoonan kilotonnin ydinpommiin - jonka rakim räjäyttää heti kättelyssä. Loppu onkin sitten laskeuman kyydissä laskettelua.

Paras suomi räppi musiikki tuote: https://youtu.be/aDtf53VAjTc (asa - runoilia narsissi)
Tämmöistä ei vastaavaa ole musiikkia hirveästi ni hyvin mieleenpainuva tunnelma tulee jo siitä. Tietysti ei olisi mitääm jos ei tämä tuote olisi siunattu todella rautaisella sana käänne taiteella.

Paras pikeli bleeb bloob musiikki tupte: https://youtu.be/0GTT8b-bE6E (binärpilot - goof)
En tajua musiikista legitisti mitään (jos se ei vielä tullut selväksi edellisistä tuotekuvauksista), mutta tämän musiikin kohdalla en osaa edes lähteä arvailemaan mistä tämän parhaus oikeen tulee. Hyvä musiikki joka seilaa ku paatti ympäri makuhermoja. En tajua mitään.

Paras kirja tarina homma tuote: stanislaw lem - kyberias
Kirjoista en myöskään tajua yhtään mitään, enkä niitä ole paljoa lukenut edes. Analysoidaan nyt sillä tavalla että tämä kirja tuote on täynnä mielikuvitusta ja mielenkiintoisia gimmickejä. yämän kun lukee niin lähtee aivot rullaamaan jänniä ideoita ylikierroksilla. Disclaimer: aika monta vuotta jo kun luin tän ni kulunu siitä että en muista enää paljoa.

Paras sarja kuva tarina: carl barks - aku ankka ja kultainen kypärä
En osaa päättää kumpi tässä on parempaa: lennokkaan soljuva piirrosjälki ilmeikkäine hahmoineen vai totaalisen absurdi tarina joka laajenee loppua kohden hysteerisiin mittoihin. Ehkä parempi olla erottamatta näitä kahta osaa, sillä ne tukevat toisiaan täydellisesti muodostaen kermaisen™ kokonaisuuden.

Paras lauta peli tuote: caylus
Eli tämä on jännä peli jossa pärjääminen vaatii tarkkaa taktikointia ja suunnittelua. tuuria ei ole pelin alkujärjestyksen arpomista lukuun ottamatta lainkaan, vaan kaikki perustuu pelitilanteen armottomaan analysointiin. Mielenkiintoista hommaa on se ja varsinkin kun erilaisia strategioita on useita. Se mikä toimi viimeksi ei välttämättä toimi seuraavalla kerralla. Kaikki riippuu muiden pelaajien touhuamisesta, eli koko ajan pitää valppaana yrittää tajuta että mitä siinä oikeen tapahtuu.

Paras pasila jakso tuote: 56. Virginia heartbreaker
Vaikka keskimäärin pari ekaa kautta on parhaita, niin viimeiseltä kaudelta löytyy todellinen helmi. Jakso on täynnä ihan tajutonta juttua, ja sen kruunaa repomiehen burgeritripit.

Paras kebab tuote: evin aurarulla
Eli evin on tampereella kalevassa oleva kebab pizza luukku josta saa tymäkkää kebua. Siellä on se aurarulla paras sitten.

Paras mainos tuote: https://vimeo.com/66655331 ibizious energy drink
Minulla ei ole käryä mitä tässä mainostetaan, mutta tämä on silti (siksi?) paras mainos ikinä. Audiovisuaalinen elämys joka iskee suoraan nakuhermoon.

Semmosta sitten oli se. Oli kivaa jakaa nämä muistot teidän kanssamme. Postaa omia suosikk tuotteita tai jos et postaa niin lue edes tämä tippi: Aamen.
Reply
#2
Paras tuote olemaan ääretöntä paskaa: saska
Reply
#3
Paras tuote välttelemään velkojen maksua: rt setä
Reply
#4
Tommi: Antakaa minun syrjäytyä rauhassa
Reply
#5
luokaton lista
Reply
#6
Parhaat elokuvat: Kummisetä 1 ja Taksikuski
Paras näyttelijä: Robert De Niro
Paras romaani: Rikos ja Rangaistus
Paras lautapeli: Dominion
Paras Aku Ankan seikkailuhetki: Kulmikkaat Munat
Paras japanilainen lapsipornopiirretty: FLCL
Paskin peli: Skyward Sword
Reply
#7
Paras Aku Ankka -jatkotarina: Kirkontornin huilunsoittaja
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)