Smash / RP:n Turnausvinkit part 1
#1
Ärsyttääkö turnaus settijen häviö? Oletko kyllästynyt sijoittumaan alle top 1? Tuntuuko että olet saavuttanut pelin sisällä potentiaalisi mutta haluaisit kuitenkin vielä kehittyä pelaajana? Pelaatko meleetä? Pelaatko Smash 4? Käytkö Turnauksissa?(vinkkini _EIVÄT_ toimi netissä pelatessa) Jos vastasit edellä mainitsemiini kysymyksiin kyllä tai ei, suosittelen lukemaan nämä itse kehittelemäni Turnausvinkit jotka ovat toimiviksi testattuja suomen- ja ulkomaan turnauksissa. Lue ohjeet huolella niin sinun ei tarvitse enään ikinä hävitä turnausmatsejasi!

VINKKI 1: Savukkeen nautinto ennen turnaussettiä
Tämän pitäisi olla aika itsestäänselvyys. Todella harvat uskaltavat polttaa savukkeita turnaus-scenessä. Tähän kuvottavaan hajuun totuttelu antaa sinulle pelikentillä huikean edun; sillä vieressä istuva vastapelaaja ei pysty keskittymään pelaamiseen täysin kun lemuat savukkeelta. Vastapelaajan DI on tutkitusti 25% huonompi haisevassa ympäristössä, joten combottaminen taatusti onnistuu paremmin. Sen lisäksi vastapelaaja todennäköisesti ihailee uskaliuuttasi nauttia savukkeita, ja saat henkisen yliotteen sillä hän pitää sinua itsevarmana ja "coolina". Huom: Tämä ei kuitenkaan takaa voittoasi.

VINKKI 2: Piereskely ja siihen liittyvä ruokavalio
Kuten ensimmäinen vinkkini, tämäkin liittyy turnaussetin aikana oleviin hajuihin. Suosittelen syömään terveellistä vegaaniruokaa turnauksissa jotta pierusi haisevat mahdollisimman pahalta (tutkimus 1: https://www.everydayhealth.com/hs/gas-an...cause-gas/ ). Tätä taktiikkaa kannattaa kuitenkin käyttää harkiten. Suosittelen päästämään kunnon pierun vasta viimesen stockin tärkeissä clutch väännöissä jotta saat vastustajasi huomion herpaantumaan hetkeksi ja saat Falcon Punchin osumaan.

VINKKI 3: Paljailla varpailla pelaaminen
Jos nämäkään vinkit eivät tuota tulosta, suosittelen käyttämään kaikkein vahvinta asetta, varpaitasi. Kun pelaat varpasilleen, voit setin alkuvaiheissa helposti kietoa varpaasi vastapelaajan ohjaimeen
. Tämä saattaa onnistua myös sukat jalassa mutta onnistumis prosentti laskee 35%. Elikkä kun saat vastapelaajan offstagelle niin repäise varpaillasi hänen ohjaimensa irti jotta takaat varman gimpin. Ennen settiä kannattaa ottaa pause pois päältä ja sitten gimpatessa esittää rämpyttäväsi paussia jotta epäilyksiä ei heräisi. Tältä tekniikalta voi suojautua käyttämällä langatonta ohjainta. Edellisiltä tekniikoiltani voi suojautua tukkimalla nenänsä esimerkiksi wc-paperilla.

Mikään vinkeistäni ei ole turnauksen säännöissä kiellettyä, mutta käytäthän näitä omalla vastuullasi. Kaikkein turvallisinta on käyttää näitä vain itseään pienempiin vastapelaajiin. Minulla on hihassa vielä lisää tipsejä ja tricksejä ja mikäli kiinnostaa niin kommentoikaa alapuolelle niin saatan jakaa niitä joku päivä.
Reply
#2
moro neukku
Reply
#3
En oo rp enkö saska mutta täältä pesee:

Vinkki 4: pyhä kiria
Eli ennen matsia tai sen jälkeen niin se matsi jota ennen teit tämän tai jonka jälkeen, niin se matsi menee torella lujaa jos silloin ennen sitä matsia tai sen matsin jälkeen, niin silloin lukee pyhästä kiriasta pari kuuman kosteaa vinkkiä. Se kiria josta kannatta lukea pari kuuman kosteaa vinkkiä ennen sitä matsia tai sen jälkeen jotta se matsi menee torella lujaa, niin se kiria josta silloin kannattaa lukea pari kuuman kosteaa vinkkiä, niin se kiria voi olla koraani tai parhaassa tapauksessa raamattu, TAI koraani, mutta myös raamattu käy. Ja voin taata että jos luet ennen sitä matsia tai sen jälkeen niin koraanista tai parhaassa tapauksessa raamatusta, mutta myös koraani käy tai raamattu, niin jos luet siitä kiriasta ennen sitä matsia tai sen jälkeen pari kuuman kosteaa vinkkiä - ja tämän voin taata - niin se matsi menee torella lujaa JOS luet ennen sitä matsia tai sen matsin jälkeen pari kuuman kosteaa vinkkiä pyhästä kiriasta, joka voi siis olla koraani tai parhaassa tapauksessa raamattu mutta myös koraani käy tai raamattu - kunhan vaan luet pari kuuman kosteaa vinkkiä ennen sitä matsia tai sen jälkeen.
Reply
#4
en kyllä lukenu saskan vinkkiä mutta arvosanaksi antasin 0000/5
Reply
#5
Ny on timanttia !
Reply
#6
Timantit on ikuisia!:D
Reply
#7
ei vittu repa
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)