Turnaus / [Melee, Smash 4] Poravaunu 3, Jyväskylä, 17.2.
#1
[Image: Cf8LKz.png]

Mitä?
Yhden päivän Smash-tapahtuma, joka on avoin kaikille. Vapaata pelaamista sekä kiinnostuksen mukaan pelataan Melee- ja Smash 4 Singles-turnaukset.

Missä?
Jyväskylän Veturitalleilla, aivan matkakeskuksen kupeessa!
Veturitallinkatu 6
40100 Jyväskylä

Milloin?
Sunnuntai 17.2. klo 11 - 20.
Alustava alkamisajankohta Melee Singleseille klo 15.
Alustava alkamisajankohta Smash 4 Singleseille klo 15:30.

https://www.facebook.com/events/2012708618950004/

Avoin pelitapahtuma Super Smash Brosin pelaamiselle Jyväskylän Veturitallien mukavissa tiloissa, aivan matkakeskuksen vieressä. Mahdollisuus pelata ainakin Super Smash Bros. Melee sekä Super Smash Bros. for Wii U -pelejä. Tiedossa on rentoa, kilpahenkistä pelaamista. Tapahtumaan ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita taitotasosta huolimatta.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Pelaamme turnaukset Meleestä sekä Smash 4:stä. Osallistumismaksu on 2 €/turnaus. Ilmoittautua voi aina turnauksen alkuun saakka, käytetään Unionin rulesettiä. Osallistuminen on "vapaaehtoista". ;)

Oma peliohjain on suositeltavaa ottaa mukaan, mutta varaohjaimiakin todennäköisesti on saatavilla. Tiloista löytyy valmiiksi  3 CRT-televisiota sekä 3 HDTV:tä (joiden on tosin ilmoitettu olevan hieman lagisia, mutta katsotaan mitä asialle voidaan). Omia televisioita sekä pelisettejä toivotaan otettavan mukaan jos mahdollista. Talleilla on muutama ilmainen parkkipaikka, joita voi käyttää.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)