Yhteisö / Kuopion Smash-pelaajat
#1
Tällä topicilla tavoitellaan niitä Smash-pelaajia Kuopiosta, jotka eivät vielä käy joka toinen viikko pidettävissä miiteissä. Luultavasti suurin osa Kuopion Smash-pelaajista on jo tietoisia näistä miiteistä, mutta aina voi yrittää löytää lisää piilossa olevia pelaajia. 

Miittipaikkana toimii rakennus Neulamäen huipulla. Ei, ei se näköalatorni, vaikka hienoa sielläkin olisi pitää miittiä. Tarkemmat tiedustelut yv:llä, jos miittiin tuleminen kiinnostaa. 

Miiteissä vakiopeleinä Rivals of Aether, Smash4, mutta pelataan täällä kaikkia muitakin virallisia Smash-pelejä, modeja (Project-M) ja muita platform fightereita.
Reply
#2
"Copy pastaan" discordiin ilmoitetun viestin tänne:

Kuopio weeklyt on nyt maanantaisin klo 18-22 yhdessä taistelupeliweeklyjen kanssa kulttuuriareena44 tiloissa osoitteessa Kauppakatu 44. Tällä hetkellä näyttöjen määrät on rajoitettu, mutta paikanpäälle saadaan tällä hetkellä ainakin 2 ultimate setuppia. Näyttöjen määrä lisääntyy kuhan diginatiivit hankkivat niitä lisää. 

Jos on halua tuoda lisää setuppeja, minua voi lähestyä logistiikan tiimoilta, mieluummin tosin discordissa.
Itse tuon satunnaisesti Rivals of Aetherin jos kiinnostusta on, mutta pääasiassa ultimatea pelaillaan.
Reply
#3
Mites tähän Discord-ryhmään liitytään?
Reply
#4
(31.01.2019 18:42)Zerosiini Wrote: Mites tähän Discord-ryhmään liitytään?

Jos et jo löytänyt tietäsi sinne, niin tarkoitettiin vissiin tätä yleistä discordia, jossa erillinen Kuopio-channel. https://discord.gg/fCdqmEz
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)