Turnaus / [Smash4, Rivals of Aether] celle-turnaus alkaa (Kuopio 7-8.7.)
#1
[Image: 20180601_180134_zpstasa2b5y.png]

Ilmoittautuminen
https://smash.gg/tournament/celle-turnaus-alkaa

"Olipa kerran... vuonna 2006... kun Dragon Ballin 33. osa julkaistiin suomeksi: Cell-turnaus alkaa. Mutta voi, se käännettiin väärin, celle-turnaus alkaa!!! celle-turnaus alkaa-turnaus kunnioittaa tämän kirjoitusvirheen muistoa.

celle-turnaus alkaa on Kuopiossa Neulamäen perällä (tarkempi osoite ilmoitetaan pian) Luffymcduckin asunnolla pidettävä pieni turnaus, jossa ei pelata nimestä huolimatta Dragon Ball Fighterz:ia (ellei joku tuo set-uppia). Tapahtuma pidetään 7-8.heinäkuuta. (Discordissa infosin, että alkaisi jo 6.päivä, pahoittelut siitä.)

Turnauspelit:
Smash4
Rivals of Aether

Paikan päälle saadaan näillä näkymin Kuopion puolesta 2-3 tv:tä ja konsolia Smash4:ää varten, ROA:a varten näillä näkymin kaksi tietokonetta. Innokkaille Melee-mestareille myös kuvaputki-tv tarjolla. Osallistumismaksuista sun muista tulee infoa myöhemmin. 

Tapahtumaan otetaan 12 osallistujaa. Lukua voi hieman nostaa jos näyttää sieltä, että tänne on yhtäkkiä tulossa hirveästi väkeä Kuopiossa sijaitsevan vuoren huipulle. 

Maksut:
Sisäänpääsy: 5e

Smash 4 singles 5e
ROA singles 3e
Smash 4 doubles 2e
ROA doubles ilmainen

Majoitus

Pystyn majoittamaan asuntooni 2-3 henkilöä, (vieraspatja on yhdelle, sohvalla voi myös nukkua ja omasta takaa voin luvata vieraspeiton ja -tyynyn kahdelle). Paikan päällä myös jääkaappi, mikro, uuni ja astioita ruokailua varten. Sadan metrin päästä turnauspaikasta sijaitsee K-Kauppa, joten ruokaa ei tarvitse turhan kaukaa hakea. Kuopion scenestä löytyy myös kolme muuta vakituista pelaajaa, joilta voi myös kysyä majoitusmahdollisuuksista (Shvico, Polar, Neva). Voin itse tarjota majoitusta jo perjantaista 6.7 asti. Polar voi majoittaa la-su yönä 6 henkilöä.

Luffymajoitus (2/2):
casiolove
Driftqueen

Kerään osallistumislistaa aluksi yv:n kautta tai postaamaalla tähän topicciin. Päivitän alla olevaa listaa pikkuhiljaa.

Osallistujat:
Luffymcduck
Shvico
Polar
casiolove
 キツネ
Nnari
Driftqueen
Naigel
Metabug
pkpjp
zarge

11/12
Reply
#2
mukana menossa
Reply
#3
Päivitin aloitusviestiin turnausmaksut, jotta saadaan voittopottia tähän pieneenkin turnaukseen.
Reply
#4
Luffy, varasin liput jo perjantaille niin jos kukaan muu ei ole vielä varaillut perjantain majoitusta niin silloin olis tulo.
Reply
#5
Ilmoittelen jo näinkin hyvissä ajoin,

ulkopaikkakuntalaiset, (ja miksei ihan kuopiolaisetkin) jotka kokevat tarvitsevansa kyytiä turnauspaikalle Kuopioon saavuttuaan voi ilmotella tässä ketjussa tai laittaa yksäriä discordissa (olen kyllä aktiivisempi discordissa), niin saadaan kyyti sinne järjestettyä jos kokee tarpeelliseksi sen.

Ja jos yösijaa kaipaa niin omalta osaltani la-su yö pitäisi ainakin onnistua, taas voi ilmotella jos kokee tarvitsevansa patjaa, makuupussia yms. niin voin yrittää järjestää.
Reply
#6
Aloitusviestiin lisätty smashgg-ilmoittaumislinkki, turnauksen lore sun muuta oleellista. Majoitus on tällä hetkellä täynnä, mutta jos muut kuopiolaiset eivät saa majoitettua loppuja osallistujista, voin vielä ottaa kolmannen henkilön asuntooni majoitukseen.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)