Turnaus / Turnauskävijän ABC, eli yleisiä asioita turnauksista
#1
TURNAUSKÄVIJÄN ABC, SMASH BROS.


Olit sitten uusi tai vanha pelaaja, lue alla oleva lista läpi muistin virkistykseksi. Listasta löydät yleisiä toimintaohjeita turnauksia varten.
  • Varaa mukaasi käteistä ja maksa mieluiten tasarahalla. Turnausmaksuista on tarkempaa tietoa tapahtumien sivuilla (yleensä smash.gg) ja turnausmaksut maksetaan yleensä paikan päällä. Osallistumispakkoa peliturnauksiin ei yleensä ole, mutta useimmissa turnauksissa on silti sisäänpääsymaksu.
  • Varmista, että turnausilmoittautumisesi ovat kunnossa. Tarkista, että olet ilmoittautunut kaikkiin haluamiisi turnauksiin ajoissa. Keskeneräiset tiimit poistetaan listalta, kun ilmoittautumisaika on loppunut, joten tarkistathan erityisesti tiimisi.
  • Tutustu turnausten sääntöihin etukäteen. Turnaussäännöt löytyvät yleensä aina tapahtuman smash.gg-sivuilta. Lisäksi säännöt löytyvät usein myös tulostettuina tapahtumapaikalta.
  • Ole ajoissa paikalla. Tarkista turnausmatsiesi ajankohdat ja ajoita kauppakäynnit ja ruokailut niiden ympärille. Aikataulut suunnitellaan yleensä niin, että pelaajilla on aikaa syödä ja pitää taukoa. Informoi turnausjärjestäjää, jos et ilmoittautumisesta huolimatta pääsekään turnaukseen, jos olet hieman myöhässä tai jos joudut lähtemään kesken turnauksen. Varsinaisiin turnaussääntöihin on erikseen kirjattu mahdolliset seuraukset myöhästymisistä.
  • Huolehdi omalta osaltasi turnauksen etenemisestä. Pelaa turnausmatsisi ajallaan. Jos osallistut samanaikaisesti kahteen eri turnaukseen, huolehdi molempien turnausten etenemisestä. Huolehdi myös, että turnaussettiesi tulokset ilmoitetaan turnauksen etenemisestä vastuussa olevalle henkilölle.
  • Huolehdithan roskat roskiin ja tiskit tiskiin. Turnauspaikoilla on sekä jäteroskiksia että pulloroskiksia, joten käytäthän niitä. Tiskaa lisäksi tiskisi äläkä jätä roskia lojumaan. Käytäthän järkeä siisteyden suhteen ja mainitset turnausjärjestäjälle, jos roskikset ovat täynnä tai havaitset muita puutteita.
  • Huolehdi hygieniastasi ja pese käsiäsi. Älä tule turnaukseen kipeänä tai puolikuntoisena.
  • Ethän käyttäydy muita häiritsevällä tavalla. Älä esimerkiksi käyttäydy aggressiivisesti, ahdistele, syrji tai uhkaile kanssapelaajiasi äläkä häiritse muiden turnaussettejä. Muista kunnioittaa muiden henkilökohtaista tilaa ja oikeutta koskemattomuuteen. Sinua voidaan pyytää poistumaan, jos käyttäydyt muita häiritsevästi.
  • Päihteidenkäyttö tai niiden vaikutuksen alaisena oleminen tapahtumissa on kiellettyä, jos ei erikseen muuta mainita. Turnaukset ovat avoimia kaikenikäisille ja tapahtumapaikat ovat usein kaupungin nuorisotiloja tai vastaavia tiloja. Huomioithan tämän etkä käytä päihteitä tapahtumissa. Vahvan epäilyn tai havaitun käytön perusteella sinua voidaan pyytää poistumaan paikalta.
Jos jokin on epäselvää, kysy turnauksen järjestäjiltä tai muilta turnauskävijöiltä selvennystä. Järjestäjät tavoittaa yleensä Smash Finlandin discordin kautta ennen tapahtumaa tai paikan päältä. Myös Smash Finland ry:n hallituksen jäseniin voi ottaa yhteyttä. Hallituslaiset tavoittaa myös discordista.Linkki erilliseen dokumenttiin, jossa vielä erikseen ylläoleva. :)
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)