Yhteisö / [Ultimate, Melee] ANC:n Turkuweeklyt
#1
Terve vaan kaikille Varsinais-Suomen smashereille. Academic Nintendo Club ry järjestää tuttuun tapaan viikottaiset smashliigansa. Kokoonnumme viikottain Kampuskappelilla klo 17-22 (Rehtoripellonkatu 4). Klo 18 aloitamme Super Smash Ultimate -turnauksen ja klo 20 on Meleen vuoro. Osallistumismaksu on 1€ liigapalkintoja ja tapahtuman kehittämistä varten, ja sillä voi osallistua molempiin turnauksiin. Ilmoittaudu seuraavaan weeklyyn jo nyt: https://smash.gg/ancWeekly

Seuraavien weeklyjen ajankohdat
ti 19.2.
ti 26.2.
ti 5.3.
to 14.3.
to 21.3.
to 28.3.

Pyrimme järjestämään weeklyt aina torstaisin, mutta salivarauksista johtuen se ei ole aina mahdollista.

Lisätietoja ja ilmoitukset muutoksista löydät smashgg:n lisäksi smashfinlandin discord-kanavalta #turku_weekly, sekä ANC:n tiedotuskanavilta:
Nettisivut: https://anc.utu.fi/
Discord: https://discord.gg/cQzMCEB
Facebook: https://www.facebook.com/academicnintendo/
ANC järjestää myös peli-iltoja kerran tai kaksi kuussa, sekä hengailuhenkisiä päivystyksiä parittomien viikkojen keskiviikkoina Terrakodilla. Academic Nintendo Club ry:n tapahtumiin voi tulla pelaamaan smashia, Nintendon (ja muidenkin laitevalmistajien) konsolipelejä sekä lauta- ja korttipelejä. Vuoden aikana järjestämme myös huipputurnauksia, kuten Koneistamot ja Akateemisen Nintendon pelaamisen SM-kisat.

Turun Taistelupelaajat ry, eli Turpakellari kokoontuu joka sunnuntai Turku Game Hubissa. Myös se on oivallinen paikka mättöveljesten välisille otteluille.
Nettisivut: http://turpakellari.com/
Discord: https://discordapp.com/invite/CupHeVS

Allekirjoittanut liittyi ANC:n jäseneksi vuonna 2010, on hallitseva Akateemisen Nintendon pelaamisen Suomen-mestari, ja on toiminut yhdistyksen puheenjohtajana 2011, 2012, 2013 ja 2019. Myös Turpakellari on ollut tuttu yhteisö sen ensimmäisistä tapaamisista asti.
Reply
#2
Huhtikuun weeklyt
to 4.4. 
ti 9.4.
to 18.4.
to 25.4.

Sadas weekly koittaa 21.3. Luvassa normaalin turnausohjelman lisäksi pientä tarjoilua. Ulkopaikkakuntalaiset ovat tavallistakin tervetulleempia mukaan juhlistamaan pitkää perinnettä :)
Reply
#3
Kiitos kaikille sadatta weeklyä juhlistanelle. Tunnelma oli katossa, ja päästiin ihan uutisiin asti https://eurheilu.com/artikkelit/turun-an...a-viiikko/

Toukokuun weeklyt:
vappuviikolla ei liigaa
to 8.5.
to 16.5.
to 23.5.
to 30.5.
Kesällä pidetään liigataukoa, mutta ANC:n ja TTP:n ovet ovat silloinkin auki kaikille smashinnälkäisille :)
Reply
#4
Smashliiga palaa kesätauo'lta! Syyskuun päivämäärät ovat:

torstai 12.9.
maanantai 16.9.
tiistai 24.9.

Liiga starttaa kampuskappelilla klo 17. Lisätietoja tulossa myöhemmin.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)