Turnaus / [Ultimate] HelmiLAN Kevät '19, Helsinki, 19.-21.4
#1
[Image: 53626873_2516642168370471_62081054594721...e=5D07554B]

Tapahtuman verkkosivut --> HelmiLAN.fi

Smash on takaisin HelmiLANien kevättapahtumassa Super Smash Bros. Ultimate -singlesien muodossa. Tilaa tapahtumassa on noin 8-9 setupille (alempana lista konsoleista jotka on tulossa turnauskäyttöön). Singlesien osallistumismaksu tulee olemaan 5€, jonka lisäksi tapahtumaan on maksimissaan 5€:n sisäänpääsymaksu joka on lähinnä turvallisuussyistä. Tapahtumassa järjestetään myös turnauksia CS:GO:sta, Hearthstonesta, PUBGista ja Mario Kartista ja sisäänpääsy oikeuttaa osallistumaan kaikkiin turnauksiin mihin et tarvitse omaa konetta.

Säännöt, aikataulut, yms. julkaistaan lähipäivinä. Turnausalustana toimii tapahtuman käyttämä toornament.com -appliakatio. Maksimiosallistujamäärä on 64. Jos osallistujia on yli 40, pelataan bracket-poolit. Top 16 pelataan bo5 -formaatissa.

Tapahtumassa on halukkaille lattiamajoitus luokkatilassa. Konsolialueella on rajoitetusti tilaa ja istumapaikkoja joten jos haluat varmistaa, että friendlyille on aina tilaa, suosittelen tietokonepaikan hommaamista, ne ovat edullisia verrattaen moniin muihin lanitapahtumiin.

Alustava aikataulu NON-BYOC -turnauksille:

Perjantai: 
Hearthstone & Mario Kart 8 Deluxe + vapaata pelailua

Lauantai:
Super Smash Bros. Ultimate 

La-Su aamuyö:
Mämminraikkaat Videopeliparalympialaiset


Bring your own controller. Jos pystytte tuomaan konsolin käyttöön turnauksen ajaksi tai tarvitsette lainaohjaimia tai muuta kysyttävää ottakaa yhteyttä discordissa: Casiolove~#3338

PS: Tapahtuman verkkosivut vastaa yllättävän moneen kysymykseen. Rekisteröitymislinkki up asap.

Tapahtumakartta:[Image: tapahtumakartta.png]

Konsolit:

1. Casiolove (Nintendo Switch + Adapteri)
2. Pelikeskus Score (Nintendo Switch + Adapteri)
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)