Yhteisö / Smashin eSM-kisat 2019
#1
Smashfinland ry on vuoden 2019  Smash Bros. Meleen ja Ultimaten virallinen eSM-turnausoperaattori ja näin vastuussa kuluvan vuoden eSM-kisojen järjestämisestä. Kisat muodostuvat 4-5 karsintaturnauksesta ja finaalista. Varmistetut karsintaturnaukset ovat seuraavat:
Lisäksi elokuussa järjestetään mahdollisesti yksi karsintaturnaus lisää. Finaaliturnaus taas pelataan 15.-17.11. Helsingissä. Tarkempi sijainti varmistuu myöhemmin. Turnauksista saa karsintapisteitä seuraavanlaisesti:

Sijoitus                                Pisteet
   1.                                        25
   2.                                        20
   3.                                        15
   4.                                        12
   5-6.                                     10
   7.-8.                                     8
   9.-12.                                   4
   13.-16.                                 1

Kahdeksan eniten karsintapisteitä kerännyttä etenevät finaaliin, jossa lopullinen mestaruus ratkaistaan. Kokonaiskarsintapisteissä otetaan huomioon vain kolme parasta pistesijoitusta, jolloin suurin mahdollinen yhteenlaskettu pistemäärä on 25 + 25 + 25 eli 75 pistettä.

Mahdollisissa tasapistetilanteissa tasatilanteet ratkaistaan kaikkien viiden karsintaturnauksen yhteenlasketulla kokonaispistemäärällä. Mikäli pisteet ovat edelleen tasan, ratkaistaan pelaajien järjestys arpomalla.

Mainittuihin turnauksiin osallistuminen vaatii kilpailijalta SEUL:n pelaajalisenssin hankkimista vähintään viikkoa ennen ensimmäistä esm-turnausta, johon kilpailija on osallistumassa. Mihinkään yllä listattuun esm-turnaukseen ei voi osallistua ilman ko. lisenssiä. Tämä koskee ainostaan Singles-turnauksia eikä esimerkiksi Doublesia tai muita tapahtumissa mahdollisesti järjestettäviä turnauksia.

Lisenssin hinta on 5 €  ja sen hankkimisesta voi lukea oheisen linkin takaa enemmän. Lisenssi on mahdollista myös hankkia liittymällä Smashfinland ry:n jäseneksi vähintään viikkoa ennen ensimmäistä esm-turnausta, johon olet osallistumassa. Smashfinland ry -jäsenyys maksaa 10 € ja lisenssin lisäksi saat jäsenetuna mm. alennusta turnausmaksuihin. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun.

http://www.esm.gg/pelaajalisenssi/

Smashfinland ry on myös omalta osaltaan sitoutunut noudattamaan SEUL:n Antidopingohjelmaa. Pelaajien kannalta tämä tarkoittaa sitä, että eSM-turnauksissa voidaan osallistujille järjestää satunnaisia ennalta ilmoittamattomia dopingtestejä joko veri- tai virtsakokeen muodossa. Antidopingohjelma löytyy oheisen linkin takaa ja on suositeltavaa, että eSM-kisoihin osallistuvat tutustuvat siihen.

https://seul.fi/antidopingohjelma/

Lisätietoa eSM-kisoista yleensä löytyy allaolevan linkin takaa.

http://www.esm.gg/
Reply
#2
Voisikohan näistä kerätyistä pisteitä pitää jotain ajan tasalla olevaa listaa?
Reply
#3
Toivottavasti noita karsintaturnauksia tulee lisää koska kun byte otettiin pois niin jää enää kolme. Ja kun en ekaan mennyt niin tarkoittaa että en mitenkään pysty enää saamaan maksimipisteitä. Sillon ku sen ekan turnauksen missasin ni jos oisin tämän tiennyt niin oisin tehnyt toisenlaisia valintoja ja mennyt sinne.

:/
Reply
#4
https://www.youtube.com/watch?v=iYQxRfBhHp8
Reply
#5
(19.06.2019 19:32)saska Wrote: Toivottavasti noita karsintaturnauksia tulee lisää koska kun byte otettiin pois niin jää enää kolme. Ja kun en ekaan mennyt niin tarkoittaa että en mitenkään pysty enää saamaan maksimipisteitä. Sillon ku sen ekan turnauksen missasin ni jos oisin tämän tiennyt niin oisin tehnyt toisenlaisia valintoja ja mennyt sinne.

:/

Ei ole tulossa. Ei ainakaan ole ollut mitään suunnitelmia tällaisesta.
Reply
#6
(19.06.2019 19:32)saska Wrote: Toivottavasti noita karsintaturnauksia tulee lisää koska kun byte otettiin pois niin jää enää kolme. Ja kun en ekaan mennyt niin tarkoittaa että en mitenkään pysty enää saamaan maksimipisteitä. Sillon ku sen ekan turnauksen missasin ni jos oisin tämän tiennyt niin oisin tehnyt toisenlaisia valintoja ja mennyt sinne.

:/

Kyllähän sä pystyt vieläkin saamaan maksimipisteet, kun voitat vaan ne kaikki kolme seuraavaa eSM-turnausta. Ainoastaan 3 parasta sijoitusta otetaan huomioon kokonaispisteissä. 

Also:

(10.05.2019 07:58)Paju Wrote: Voisikohan näistä kerätyistä pisteitä pitää jotain ajan tasalla olevaa listaa?
Reply
#7
(20.06.2019 06:31)Paju Wrote: Kyllähän sä pystyt vieläkin saamaan maksimipisteet, kun voitat vaan ne kaikki kolme seuraavaa eSM-turnausta. Ainoastaan 3 parasta sijoitusta otetaan huomioon kokonaispisteissä. 

Nii paitsi että tuom alkupostin listauksen mukaan niitä on enää kaksi tulossa.
Reply
#8
(20.06.2019 06:40)saska Wrote:
(20.06.2019 06:31)Paju Wrote: Kyllähän sä pystyt vieläkin saamaan maksimipisteet, kun voitat vaan ne kaikki kolme seuraavaa eSM-turnausta. Ainoastaan 3 parasta sijoitusta otetaan huomioon kokonaispisteissä. 

Nii paitsi että tuom alkupostin listauksen mukaan niitä on enää kaksi tulossa.

Mun käsittääkseni myös jossakin koneistamossa pitäisi olla eSM-turnaus. Saisko tähän vahvistusta (ja päivitystä alotuspostiin, jos on) joltain nykyiseltä ry:n hallituksen jäseneltä?

Edit: Jekku kyllä tosin sanoi, että olisi vain nuo kolme eSM-karsintaturnausta. Alunperin niitä suunniteltiin kylläkin olevan yhteensä viisi, ja tiedän että ainoastaan Byte on peruuntunut. Mitä sille viimeiselle karsintaturnaukselle on sitten tapahtunut?
Reply
#9
9.-11.8. Koneistamo 20, Turku [Melee, Ultimate]

Tämä on merkattuna discordissa turnauskalenteri pinniin boldattuna eli ois osa eSM-karsintoja. Jossain kohtaa itellä oli käsitys, että tän turnauksen kohtalo oli vielä epävarma, mutta joku vois tosiaan confirmaa vielä mikä on tilanne :)
Reply
#10
Tulee tapahtumaan, lisätietoja tulossa Koneistamo 19 jälkeen.
Reply
#11
Voisiko Mallu tai joku mode sitten muokata AP:n ajantasalle? :) Myös se lista päivitetyistä karsintapistemääristä olisi oikein kiva, että tietää paljonko pisteitä itse tarvitsisi kerätä päästäkseen finaalitapahtumaan.
Reply
#12
(20.06.2019 09:54)Paju Wrote: Voisiko Mallu tai joku mode sitten muokata AP:n ajantasalle? :) Myös se lista päivitetyistä karsintapistemääristä olisi oikein kiva, että tietää paljonko pisteitä itse tarvitsisi kerätä päästäkseen finaalitapahtumaan.
Reply
#13
Aa joo siis alunperin piti olla viisi karsintaturnausta, joista tuo Byte peruuntui. En huomannut että tässä aloituspostauksessa oli vaan laitettu neljä. Sori sori. Kolme turnausta siis pitäs olla jäljellä vielä.

Edit: Lisäsin koneistamon listalle turnauskalenterin mukaisesti.
Reply
#14
eSM-kisojen pistetilanne Offstage 6:n (Melee ja Ultimate) sekä Byte (Ultimate) jälkeen: 

MELEE:

Solobattle 25 p
Mayhem 20 p
pepi 15 p
Tinker 12 p
Haffuer 10 p
Ducc 10 p
WMK 8 p
Acke 8
Raptori 4 p
Kavan 4 p
Eideeiit 4 p
AJP 4 p
Tuutti 1 p
Mikkelin Rapu 1 p
Nyanaro 1 p
Ronsteri 1 p

ULTIMATE:

Lyfja 35 p ( 15 + 20 )
Makzutheam 33 p ( 25 + 8 )
Lancelot 25 p ( 25 )
Mursu 24 p ( 20 + 4 )
NOQQYSC 23 ( 8 + 15 )
House 20 p ( 10 + 10 )
Eedwarddi 18 (8 + 10 )
Rickshaw 12 p ( 12 )
Zartzu 12 p ( 12 )
Kaura 10 p ( 10 )
Heru 8 p ( 8 )
Vurky 8 p ( 4 + 4 )
Pasche 5 p ( 4 + 1 )
4BDN 4 p ( 4 )
Rexou 4 p ( 4 )
Critical 4 p ( 4 )
Nyanaro 4 ( 4 )
Polarduck 1 p ( 1 )
Pakkanen 1 p ( 1 )
Geeni 1 p ( 1 )
Haffuer 1 p ( 1 )
DriftQueen 1 p ( 1 )
nnarigoN 1 p ( 1 )
Myst 1 p ( 1 )


Huomauttakaa jos huomaatte virheitä, laskin ne tästä itse illalla. Suluissa huomioidut (=tällä hetkellä olleiden turnausten) sijoituspisteet. Meleestä on ainoastaan ollut yksi turnaus.

Vielä tosiaan kolme karsintaturnausta jäljellä.
Reply
#15
Kiitos! :)
Reply
#16
Karsinnat on pelattu ja finalistit ovat selvillä. Molemmista peleistä kahdeksan eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa kohtaavat marraskuun finaaliturnauksessa.

Meleen finalistit ja kerätyt pisteet:

Mayhem (65)
Solo (50)
Salevits (40)
Tinker (37)
Saska (32)
Pepi (30)
Paju (28)
Eideeiit (22)

Ultimaten finalistit ja kerätyt pisteet:

Lancelot (50)
ZartZu (49)
Makzu (48)
Heru (48)
Lyfja (47)
NOQQYSC (45)
Mursu (44)
Black (43)
Reply
#17
Ohboi
Reply
#18
Ultissa jakaantunu pisteet "vähän" tasasemmin kun meleessä >_>
Reply
#19
ESM-finaalien paikka on varmistunut! Sekä Meleen että Ultimaten ESM:n TOP 8 -finaalit pelataan Tampereella Tampereen Yliopiston Hervannan kampuksella 9.11.2019. Turnauksen yhteydessä pidetään myös Smashfinland ry:n yhdistyksen kokous.

Tapahtumaan ovat tervetulleita myös muut kuin Meleen ja Ultimaten finalistit. Turnauskävijöille on varattu kattosauna, mutta sen maksimiosallistujamäärä on 25. Lisätietoja turnauksesta tulee myöhemmin. Turnausjärjestäjänä toimii pääasiallisesti Mayhem.
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)